shutterstock_1287692905.jpg
Ubud og Pemuteran - Nyd natur og strandtid på Bali
Monkey in Sangeh, Bali, Indonesia.jpg
Ubud - Smuk og frodig natur
shutterstock_464316590 Young lady snorkeling over metal structure with baby corals in the reef restoration area in Pemuteran.jpg
Pemuteran - Skønne strande og spændende snorkling
shutterstock_594044486.jpg
Kultur - Oplev den balinesiske kultur
shutterstock_1116945749.jpg
Hoteller - Bo på dejlige og rolige hoteller
Colorful fish and vegetables can be purchased at the Ubud, Bali public market in the cultural heart of this fantastic Indonesian island..jpg
Markeder - Tag på interessante markeder
DEJLIG STRAND - Stranden ved Pemuteran er smukt indrammet af skovklædte bjerge.
Strandtid - Nyd stranden i Pemuteran
PEMUTERAN - Rejsens sidste del er seks nætter i hyggelige Pemuteran, hvor I bor i skønne Deluxe Bungalows.
Hygge - I bor i hyggelig bungalow i Pemuteran
84314246.jpg
Hotel i Ubud - I bor også godt i Ubud

Ubud og Pemuteran

  • 4 nætter i Ubud på det hyggelige Rama Phala Resort***+
  • Til fods eller på cykel gennem rismarkerne
  • Stort udbud af udflugtsmuligheder og aktiviteter
  • 8 nætter i Pemuteran på strandhotellet Taman Sari***+
  • Afslapning ved stranden og glimrende snorkling
  • Inkl. fly, hotel, transport og morgenmad

15 dage fra kr. 8.350,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 07. nov 2019

Rejseplan

Her har I den perfekte pakke, hvis I søger efter en rejse, der indeholder uforglemmelige oplevelser, ferie og afslapning.

shutterstock_1287692905.jpg

Rejsen kort:

Balis kulturelle centrum, Ubud, er udgangspunktet, og her midt i noget af den smukkeste natur på øen, har I mulighed for cykelture til små traditionelle landsbyer og fine vandrestier mellem rismarkerne, hvor de lokale gerne tager en snak.

De frodiggrønne omgivelser i Ubud afløses af de sorte strande på Balis nordkyst og den gamle fiskerlandsby, Pemuteran, hvor turisme fortsat er forholdsvis nyt. Her kan I nyder jeres strandhotel, forkæle jer selv i hotellets spaafdeling, gå på opdagelse i små lokale restauranter samt prøve noget af det bedste snorkling og dykning på Bali ved de lokale koralrev og øen Menjangan.

I tager afsted fra Danmark med kurs mod Bali.

Når I ankommer til Bali, står en repræsentant fra vores lokalesamarbejdspartner klar til at modtage jer. I vil herefter blive kørt direkte til jeres hotel i Ubud.

Ubud er et charmerende sted. I kan glæde jer til stemningsfulde hoteller og dejlige madoplevelser på de unikke restauranter.

Området omkring Ubud lokker med et overflødighedshorn af oplevelser for de aktive, så selvom hotellet er skønt og afslappende, råder vi alle til at tage på eventyr i noget af Asiens smukkeste natur.

I kan f.eks. tage på vandretur og se de små landsbyer og endeløse risterrasser. I kan hyre en lokal guide, der kan føre jer væk fra nogle af de turistede områder.

Få flere forslag til oplevelser i Ubud.

Selvom det kan være svært, er det blevet tid at bytte de frodiggrønne omgivelser og smukke risterrasser omkring Ubud ud med nordkystens sorte strande og vidtstrakte vinmarker, hvilket nok kommer som en overraskelse for de fleste.

Målet er den gamle fiskerlandsby, Pemuteran, der ligger helt ud til havet for foden af en række høje bjerge, der danner en fantastisk smuk baggrund og naturlig ramme for området, hvilket I kan nyde fra hotellet.

Med fire hele dage til rådighed i Pemuteran har I god tid til at nyde roen og den afslappende stemning på hotellet og stranden, men skulle I få lyst til at forlade liggestolen og kombinere badeferien med at gå på opdagelse i det nordvestlige Bali, findes der en række gode udflugtsmuligheder i umiddelbar nærhed af byen.

Få inspiration til hvad I kan lave i Pemuteran.

I kan nu passende nå en sidste dukkert i havet eller poolen, inden I op ad formiddagen bliver hentet på hotellet og kørt tværs over Bali tilbage til lufthavnen, hvor hjemrejsen kan begynde.

Efter en dejlig ferie på Bali lander du igen i Danmark.