shutterstock_595925795 old colonial buldings in Cienfuegos.jpg

Cienfuegos - Sydens perle

Cienfuegos er en by på det centrale Cuba beliggende ved den sydlige kyst ud til Det Caribiske Hav. Byen kaldes "Pearl of the South" (Sydens perle), og den blev grundlagt af franske emigranter, der kom til fra blandt andet New Orleans.

CIENFUEGOS - den historiske gamle bydel gemmer på en række gode retauranter, Check Point Travel

I Cienfuegos kan I i dag beundre byens flotte franske præg, der ses mange steder i bybilledets arkitektur. I kan se elegante gamle bygninger med skyggefulde søjlegange, bredde boulevarder og grønne parker, og I kan udforske byens hyggelige kvarterer, der summer af muntert gadeliv.

Byens centrale park, Parque Jose Marti, er et fint udgangspunkt for en tur rundt i den gamle bydel. Slå et smut forbi det overdådigt udsmykkede operateater, Teatro Tomas Terry, fra 1895, der rummer plads til 900 tilskuere i det meget elegante teaterrum.

Om aftenen kan I spise i Club Cienfuegos, der er byens tidligere yacht club, som har til huse i et gammelt palæ. Paella eller andre retter med fisk og skaldyr er blandt deres lækre specialiteter.

shutterstock_595925795 old colonial buldings in Cienfuegos.jpg

I besøger blandt andet Cienfuegos på vores rejse Det bedste af Cuba. På denne spændende rundrejse ser I også den smukke natur i Viñales-dalen, hvor tobakken til Cubas berømte cigarer gror. Og I kommer på rundtur i Havana, hvor I se de elegante gamle amerikanerbiler flyde rundt i de stemningsfulde gader, og hvor I kan nyde en forfriskende rom på en af Ernest Hemingways yndlingsbarer.

Hvis I vil høre mere om vores spændende rejser til Cuba, så ring til os på 86137744.

I kan også få et uforpligtende tilbud på en rejse ved at sende en rejseforespørgsel.

FÅ ET TILBUD PÅ EN CUBA REJSE

Det bedste af Cuba main.jpg

15

dage
Det bedste af Cuba
  • Bo i hjertet af Havanas historiske bydel
  • Flot natur og tobaksbønder i Viñales
  • Fransk kolonitidshistorie i havnebyen Cienfuegos
  • Musik og stemning i Cubas smukkeste by Trinidad
  • All inclusive strandhotel ved Det Caribiske Hav
  • Inkl. fly, hoteller, bustransport og flere måltider

Fra kr. 11.100

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn
Thomas.jpg (1)

Jeg hedder Thomas - Kan jeg hjælpe med noget?

Med en baggrund fra flyselskaberne Cimber og Norwegian, har Thomas fingeren på pulsen, når det handler om at finde de bedste og billigste flyforbindelser.

Thomas har udforsket steder som Japan, Canada, Hawaii, Thailand, Barbados, Indien og Nepal. Det er dog USA, der rammer det blødeste punkt i Thomas’ rejsehjerte. Han har besøgt landet mange gange og er vild med den amerikanske natur og befolkning.

86 13 77 44 | tgh@cpt.dk