busogcasa-desktop.jpg
Cuba med bus og casa Denne rejse er for jer, der ønsker at opleve nogle af Cubas største seværdigheder
Se galleri

Cuba med bus og casa

 • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
 • Tobaksplantager i naturskønne Viñales
 • Kolonitidsstemning i smukke Trinidad
 • Flotte strande, brolagte gader og landsbyliv 
 • Privat indkvartering hos gæstfrie cubanere
 • Inkl. fly, B&B og transport

15 dage fra kr. 10.050,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 31. mar 2021

Rejseplan

Denne rejse er for jer, der ønsker at opleve nogle af Cubas største seværdigheder på samme rejse. I oplever magiske Havana, møder tobaksbønderne i Viñales, og oplever kolonitidsbyen Trinidad, hvor I også kan besøge den fantastiske Ancon-strand. I rejser mellem byerne i gode busser, og I overnatter hos de lokale cubanere i stemningsfulde Bed & Breakfast.

Cubansk kvinde ryger en cigar i Havanna

Rejsen kort

Cubas sagnopspundne hovedstad, Havana, gemmer på en lang række store seværdigheder og unikke kulturoplevelser. Med udgangspunkt i jeres hyggelige Bed & Breakfast (casa particulares), der ligger i den charmerende gamle bydel, har I fantastiske restauranter, spændende museer og små intime spillesteder indenfor gåafstand.

I Vinales har I fire dage til at opleve den imponerende natur, følge livet på landet og møde de hårdtarbejdende tobaksbønder. Lej en cykel, eller måske en hest, og tag på eventyr i eventyrlige omgivelser.

Herefter går turen videre til historiske Trinidad. Der er god tid til at gå på opdagelse i de snævre gader, finde en hyggelig restaurant og ud på aftenen danse salsa på et af byens spillesteder. Trænger I til en dukkert efter at have travet byen tynd, ligger Det Caribiske Hav kun få minutters kørsel fra centrum.

busogcasa-desktop.jpg

I rejser fra Danmark, og efter en mellemlanding ankommer I senere samme dag til Cubas hovedstad, Havana. I modtages i lufthavnen og køres til hjertet af den gamle bydel. Her indlogeres I for tre nætter med morgenmad hos en gæstfri cubansk familie på et hyggeligt Bed & Breakfast. Hele rejsen er med overnatninger på disse populære "casas", og det giver jer en unik mulighed for at komme tæt på den venlige cubanske lokalbefolkning.

Der er noget ganske særligt over Havana. En nærmest magisk atmosfære, som man ikke finder noget andet sted. Det er svært at sige, om det skyldes byens beliggenhed ved havet, eller om det er synet af de gamle amerikanerbiler, der holder parkeret i gader, der kantes af huse fra den spanske kolonitid. Er det i virkeligheden den oprigtige livsglæde man mærker hos cubanerne, der trods svære betingelser altid synes at kunne finde noget at smile ad – og som får os andre til at smile? Eller er det den gnist, der springer i Havana, når mørket sænker sig over byen og tænder liv i alle de små salsabarer i den gamle bydel?
Måske er det en blanding af det hele. Under alle omstændigheder er det svært ikke at forelske sig i Havana. Det vil I erfare allerede i dag. For lige udenfor jeres Bed & Breakfast ligger den gamle bydels stemningsfulde gader og venter på at blive udforsket.

Læs om vores forslag til oplevelser i Havana

TRINIDAD - de smukke gamle amerikanerbiler passer godt ind med de pastelfarvede huse og brostensbelagte gader i Trinidad, Check Point Travel

Når I har fået morgenmad er det tid til nye eventyr i Havana. Fra jeres Bed & Breakfast er der ikke langt til Revolutionsmuseet Museo de la Revolución, der giver jer historien om Fidel Castro og hans vej til magten. Museet har til huse i den tidligere diktator Fulgencio Batistas præsidentpalads, og foran museet står båden ”Granma”, som i 1956 fragtede Che Guevara, Fidel Castro og en mængde andre revolutionære fra Mexico til Cuba. Båden er i dag et nationalt klenodie.

Læs om vores forslag til oplevelser i Havana

VINALES - kalkstensbjerge ligger spredt ud over dalen omgivet af frodige tobaksmarker, ideelt til spændende vandreture, Check Point Travel

Tiden er inde til at forlade Havana og drage videre mod nye Cuba-eventyr. Efter morgenmaden skal I gå til busstationen, hvorfra bussen kører jer til Viñales. Transporten foregår i gode, komfortable busser med aircondition. Fra Havana kører I vestpå gennem Rosario-bjergenes skovklædte terrasser ind i provinsen Pinar del Rio, der på mange områder er anderledes end resten af Cuba. Landskabet domineres af en kæde enestående kalkstensbjerge, der skyder op gennem den frugtbare slette omkring byen Viñales. I bjergenes skygge ligger et vidtstrakt kludetæppe af frodiggrønne marker. Det er her de dyrker verdens fineste tobak.

Langsomt landsbyliv

Viñales er en hyggelig by med en landlig stemning og en afslappet atmosfære. En by uden den store trafik. Hvor bønder i stråhat kører af sted til markerne på ramponerede knallerter eller ses til hest på gaderne i byen, der præges af pastelfarvede huse med røde tegltage og skyggefulde verandaer.

 

VINALES - lån en af vores gratis cykler og tag på opdagelse blandt de lokale i tobaksmarkerne, Check Point Travel

Viñalesdalen er et natursmukt område, der rummer en række interessante seværdigheder. Det er et af de steder i Cuba, hvor man på en cykeltur ad små grusveje kan opleve hvordan bønderne arbejder i markerne og komme tæt på landsbylivet.

Læs mere om oplevelser i Viñales

TRINIDAD - de brostensbelagte gader flankeres af pastelfarvede huse hvilket er med til at skabe en helt særlig stemning, Check Point Travel

Fra tobakkens højborg kører I med bus mod Trinidad, der ligger omgivet af skovklædte bjerge, gamle sukkerrørsplantager, smukke strande og små søvnige landsbyer. Hen på eftermiddagen ankommer I til Trinidad. Byen er et absolut højdepunkt på enhver rejse til Cuba. Trinidad er en af Latinamerikas bedst bevarede byer fra den spanske kolonitid og vel nok Cubas smukkeste by.

I Trinidad indlogeres I ligeledes på et af byens gode Bed & Breakfasts for fem nætter. Her er opholdet med morgenmad, og det giver god mening, da Trinidad er en by med masser af små hyggelige restauranter.

Læs mere om vores forslag til oplevelser i Trinidad

Beautiful tropical beach at the Caribbean island shutterstock_49204522.jpg

I har fire hele dage til at nyde stemningen i Trinidad, bade i Det Caribiske Hav og udforske egnen omkring byen. 

Læs om vores anbefalinger til hvad I kan opleve i Trinidad

shutterstock_160699679 The Great Theatre of Havana.jpg

I kører i bus tilbage til Havana. Her indlogeres I for en enkelt nat på et hyggeligt Bed & Breakfast i den gamle bydel. Hvis I har lyst til, at der skal ske noget særligt denne sidste aften i Havana, kan I overveje at besøge byens legendariske natklub Tropicana. Natklubben åbnede i 1939 og har præsenteret en lang række internationale og cubanske stjerner gennem tiderne. Stedet er berømt for det farverige og stort opsatte cabaretshow med mere end 200 dansere. Middagen kan I indtage i forbindelse med showet. Bed eventuelt jeres værtsfamilie om at ringe til Tropicana og bestille bord.

I afhentes på jeres Bed & Breakfast tidligt om morgenen og køres til lufthavnen. Hjemrejsen til Danmark kan begynde.

I lander i Danmark efter en fantastisk rundrejse på Cuba.

Cubanske børn går på gaden i Trinidad

Rejsens karakter

Dette er en individuel rundrejse på Cuba, hvor transporten mellem byerne foregår i gode busser med aircondition. I afhentes i lufthavnen ved ankomst til Havana og køres til jeres casa particular. Rejsen rummer udelukkende indkvartering i hyggelige casas particulares, som er cubanernes svar på Bed & Breakfast. Der er tale om små, private pensionater, der drives af cubanske familier. Her får I jeres eget værelse med privat bad og toilet, præcis som på et hotel. Men samtidig får I muligheden for på nærmeste hold at opleve cubanernes liv og hverdag – og nyde godt af deres fantastiske humør og smittende livsglæde. Når I bestiller en rejse, der inkluderer privat indkvartering i casa particulares, skal I være opmærksomme på, at den adresse, der står anført på voucheren, som regel er adressen på det casa, hvor vores lokale kontaktperson bor. Det hænder, at I bliver indkvarteret på et af de 2-3 alternative indkvarteringssteder, vi på forhånd har godkendt som samarbejdspartnere – ofte familiemedlemmer til vores kontaktperson.

Rejsen inkluderer desuden en del måltider, som det fremgår af turens dagsprogram. Der er ingen rejseleder med på turen, men programmet er fyldt med forslag til byvandringer, sightseeing og attraktioner, der gør det let for jer at fylde dagene med oplevelser og indhold. Den dag I påbegynder hjemrejsen afhentes I på jeres casa og køres til lufthavnen.

På nogle afgange kan I se frem til at flyve med Air Canada, der flyver fra København via Toronto til Havana. På udrejsen er der kun et ganske kort stop i Toronto, inden I flyver videre til Havana. På hjemrejsen er der, på nogle af afgangene, et stop i Toronto på ca. 8 timer. På disse afgange ankommer I om formiddagen og skal først af sted sidst på dagen igen. Det åbner mulighed for, at I at kan tage en tur ind til Toronto og opleve byen. Der går tilmed et tog fra Toronto Lufthavn til Toronto centrum, hvilket betyder, at I kan komme fra lufthavnen til downtown Toronto på omkring 20 minutter. Bagagen skal I ikke tænke på. Den er tjekket ind hele vejen til København. Toronto er en spændende by, der bestemt er værd at opleve, når I nu alligevel er der. 

OBS: For danskere er der ikke noget krav om visum i Canada, men når I flyver via Canada, skal der udfyldes en eTA registrering – pris CAD 7 (ca. DKK 35,-) se mere på følgende link: www.canada.ca/eta.

Lån cykel gratis på casa

Vi har købt cykler til en række lokale casas/bed & breakfast i Playa Giron, Trinidad og Cienfuegos. Cyklerne er forbeholdt de af vore rejsende, der bor på casa/bed & breakfast. Det er gratis at låne cyklerne, hvis I rejser med Check Point Travel. Øvrige gæster på de respektive casas skal betale for at benytte cyklerne. Den ekstra indkomst casa-ejerne har på at leje cyklerne ud, når der ikke er gæster fra Check Point Travel, får de ubeskåret som et tilskud til husholdningen. En lille del af pengene vil de dog bruge på vedligehold af cyklerne.

Der er ikke cykler på alle casas. I hver by har vi udvalgt ét casa til at stå for cyklerne. Adresserne finder I nedenfor. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal cykler hvert sted, hvorfor vi opfordrer til, at man bringer cyklerne tilbage efter endt udflugt, så andre også kan få glæde af tilbuddet. Det betyder naturligvis også, at tilbuddet gælder i det omfang, at cyklerne er ledige. Cykelhjelme og cykellygter skal medbringes hjemmefra. Og færdsel på cyklerne er naturligvis på eget ansvar. Cyklerne kan ikke reserveres i forvejen.

Der er cykler på følgende casas:
• Casa Cienfuegos. Casa Brandy. Ave 45 #2814 e/ 28 y 30, Cienfuegos
• Casa Playa Giron: Casa Ivette Y Ronel. Første casa på vejen fra Playa Larga til Cienfuegos.
• Casa Trinidad: Casa Trinidad La Bella, Calle Borrell, No 121, Trinidad

Bestiller I jeres rejse til Cuba hos os, så er visum inkluderet i rejsens pris.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Havana t/r inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Turistvisum gyldigt i 30 dage
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 3 nætter i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Havana til Bed & Breakfast i Viñales
 • 4 nætter i Viñales på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Viñales til Bed & Breakfast i Trinidad
 • 5 nætter i Trinidad på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Bustransport fra Bed & Breakfast i Trinidad til Bed & Breakfast i Havana
 • 1 nat i Havana på Bed & Breakfast i Standard Room inkl. morgenmad (v/2 voksne og 2 børn skal I have 2 værelser)
 • Privat transport fra Bed & Breakfast i Havana til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)
 • Tilkøb: Udflugtspakke i Havana, Viñales og Trinidad fra kr. 995,- pr. person.

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 23 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Visum til Cuba er inkluderet i rejsens pris. Husk at jeres pas skal være gyldige i mindst tre måneder efter udrejse af Cuba. Bemærk: Ved mellemlanding i Canada kræver eTA. Dette er ikke inkluderet i prisen. (Pris: 7 CAD)

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
VINALES - kalkstensbjerge ligger spredt ud over dalen omgivet af frodige tobaksmarker, ideelt til spændende vandreture, Check Point Travel
Oplevelserne venter i den smukke Vinales dal.
VINALES - de indbringende tobaksblade hænger til tørre i de traditionelle tørrehuse inden de sendes til fabrikkerne, Check Point Travel
I får mulighed for at stifte bekendtskab med Cubas berømte cigarer.

Udflugtspakke - Tre forskellige udflugter i én

Med denne udflugtspakke vil I få en grundig introduktion til Havana, Viñales-dalen og Trinidad. Udflugterne ledes af dygtige lokale guider og foregår på engelsk. Guiderne kender områderne særdeles godt, og vil informere om både historiske, kulturelle, arkitektoniske, politiske og aktuelle emner, der alle er med til at give et bredt indblik i Cuba. 

Udflugterne sælges som én samlet pakke, og det er derfor ikke muligt kun at købe en eller to af turene. Læs mere om udflugterne her.

CUBA - de lokale, og især kvinderne, er ikke bange for gå klædt i farverige kjoler, bukser og hovedbeklædninger, Check Point Travel
TRINIDAD - de smukke gamle amerikanerbiler passer godt ind med de pastelfarvede huse og brostensbelagte gader i Trinidad, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os