Swimming Pool (7)
Bangkok og Khanom Pakken inkluderer fly, hoteller, morgenmad og lokal privat transport
Se galleri

Bangkok og luksusbadeferie i Khanom

  • 3 nætter på 4-stjernet hotel i Bangkok
  • Oplev Bangkoks fantastiske seværdigheder
  • 9 nætter på 4-stjernet strandresort i Khanom
  • En uopdaget perle med smukke strande
  • Mange gode udflugtsmuligheder
  • Inkl. fly, hoteller, transport og morgenmad

kr. 11.000,-

15 dage fra kr. 10.700,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 27. apr 2020

Rejseplan

Først får I tre dage i Bangkok med mulighed for at se byens største seværdigheder, shoppe, sejle på kanalerne i Thonburi og udforske Chinatowns labyrint af gader. Derefter går turen til Khanom, en uopdaget perle i det sydøstlige Thailand med autentisk landsbyliv, smuk natur og kilometerlange sandstrande. Her skal I bo på det skønne 4-stjernede Khanom Beach Resort, der ligger helt ned til stranden.

View 008

Rejsen kort

Bangkok er en af det mest fascinerende storbyer i Østen med sit forunderlige miks af det moderne og det traditionelle. Det nye og det gamle. Tag på shoppingtur i de fashionable butikker ved Siam Square eller gå på opdagelse på et af byens store markeder. Oplev det imponerende kongepalads Grand Palace, der er en af de største seværdigheder i denne del af Østen. Spis på gadekøkken sammen med de lokale eller nyd en middag på en af byens mange michelin-restauranter. Begiv jer ind i Chinatowns eventyrlige labyrint af gader, der kantes af butikker, værksteder og tehuse. Eller lej en flodbåd for et par timer og oplev det gamle Bangkok i bydelen Thonburi, hvor vejene er kanaler, og husene står på pæle. Og når I har brug for en pause, så har hotellet en skøn swimmingpool.

Fra Bangkok går turen til Khanom. Her venter en velfortjent badeferie på Khanom Beach Resort. Det er et lækkert 4-stjernet resort, der ligger helt ned til stranden. Khanom Beach Resort blev indviet i maj 2019 og er et af de bedste hoteller i området. Hotellets pool ligger nærmest i strandkanten, og man kan se havet fra restauranten, hvor de både serverer internationale retter og thailandske specialiteter.

MAD - Der er masser af restauranter i området omkring hotellet. Men prøv også de thailandske gadekøkkener. De laver fabelagtig mad, Check Point Travel

 I flyver fra København direkte til Bangkok, hvor I ankommer tidligt om morgenen næste dag. Flyrejsen er med aftensmad, morgenmad og drikkevarer. Og så er der skærme med film, tv og anden underholdning.

SKY TRAIN - Er den hurtigste og billigste måde at komme rundt i Bangkok på, Check Point Travel
Tag skytrain rundt i Bangkok

I lufthavnen venter jeres chauffør på jer. Han har et skilt med jeres navn. Herfra går turen til hotellet, der ligger i hjertet af Bangkok i det område, der hedder Silom. Efter vores mening et af de hyggeligste kvarterer i Bangkok med masser af markedsboder, gadekøkkener, butikker og restauranter.

I har desuden let adgang til Skytrain, der blot ligger nogle minutters gang fra hotellet. Det er et højbanetog, der let og hurtigt bringer jer rundt i byen til både seværdigheder og shoppingområder. Et godt alternativ til toget er flodbådene, der ligger til lige bag hotellet. Her kan I billigt blive sejlet op ad Chao Phraya og se byen fra søsiden, mens I funderer over, om I skal stå af og udforske Chinatown eller tage turen op til det pragtfulde kongepalads, Grand Palace. Og får I brug for en lille pause mellem de mange oplevelser og indtryk, så har hotellet en skøn pool.

Værelserne er som regel først klargjorte omkring kl. 13.00, så bed hotellet om at opbevare bagagen så længe og tag ud og se lidt på byen. Eller snup en kop kaffe ved poolkanten. I får håndklæder ved poolen, hvis I skulle få lyst til en dukkert.

Har I brug for lidt inspiration til, hvor I skal spise, så har vi lavet en lille liste med restauranter i Bangkok

Bangkok - MBK's shopping mall at dusk.jpg

Bangkok er en fantastisk by med masser af seværdigheder, stemningsfulde kvarterer med markeder og livlige gadekøkkener, skyskrabere og ældgamle buddhistiske templer. Der er så meget at se og opleve i Bangkok, at det kan være svært at vælge. Men med næsten tre hele dage kan I nå meget.  

Vi giver her inspiration til fem fantastiske oplevelser i Bangkok

Swimming Pool (7)

I afhentes på hotellet og køres til lufthavnen i Bangkok. Nu går turen til Khanom i Sydthailand. I lander i Surat Thani Lufthavn, hvor hotellets chauffør venter på at køre jer til hotellet, der ligger blot en times kørsel fra lufthavnen. Vel fremme modtages I af hotellets personale, der sørger for, at I bliver tjekket ind og får en god start på jeres ophold på Khanom Beach Resort.

Khanom Beach Resort er det perfekte sted, hvis I har brug for at slappe af og lade jer forkæle i skønne omgivelser. Her får I store flotte værelser, pool, strand og god mad serveret på restaurantens terrasse med udsigt til det blå hav.

Byen Khanom er hyggelig. Den ligger blot nogle få kilometer fra Khanom Beach Resort. Med hotellets shuttlebus eller en taxa er I hurtigt derinde. Her får I autentisk thailandsk stemning i en provinsby, der endnu kun modtager få turister. I byen findes flere lokale restauranter, hvor I kan nyde klassiske thailandske retter til rigtig gode priser. Der ligger også nogle hyggelige spisesteder i gåafstand fra hotellet som for eksempel Le Petit Saint-Tropez og Moji.

Få inspiration til oplevelser i Khanom

 

Hen på eftermiddagen er der afgang fra hotellet i Khanom. Hotellets bus kører jer til lufthavnen i Surat Thani, og her stiger I ombord på flyet til Bangkok. Som på udrejsen er der et flyskifte i Bangkok, og herfra går turen hjem mod Danmark. I lander i København tidligt om morgenen.