DetukendtenordligeVietnam-desktop.jpg
HA GIANG - Marker, landsbyer og bjerge, Veje, der snor sig. Markeder og stammefolk. Det er Ha Giang, Check Point Travel
STRAND - Hoi An er en smuk, gammel by - med en rigtig fin strand, Check Point Travel
LANDLIV - To piger fra Ha Giang-provinsen får sig en sludder under en pause i markarbejdet, Check Point Travel
EN LANG DAG - Markederne begynder tidligt om morgenen, og nogle går langt bærende på varer og smågrise i kurve på ryggen. Så op ad dagen kan trætheden spores, Check Point Travel
Vietnam_Rice Planting_37212694.jpg
HA GIANG - Tre piger på markedet i Dong Van får sig en skål nuddelsuppe, Check Point Travel
HOME STAY - Det er i omgivelser som disse, at I tilbringer en nat i home stay på vejen op til Ha Giang og igen på vejen tilbage til Hanoi, Check Point Travel

Det uopdagede Nordvietnam

 • Kultur og natur i det uturistede Nordvietnam
 • Hanoi, Hoi An og landsbyliv i Ha Giang
 • Litteraturens Tempel og Ho Chi Minhs Mausoleum
 • Frodige rismarker og farvestrålende markeder
 • Bo hos gæstfri vietnamesere i en lille landsby
 • Inkl. fly, hoteller, morgenmad, bil og chauffør

15 dage fra kr. 14.000,-

Pris pr. person ved 2 voksne & 2 børn

Afrejse: København d. 03. nov 2021

Rejseplan

Denne Vietnam rejse begynder i Vietnams charmerende hovedstad, Hanoi, hvor I kan indsuge duftene fra de travle gadekøkkener. Kontrasterne er enorme, når I herefter sætter kurs mod nord, hvor Ha Giang-provinsen venter. Med en engelsktalende lokalguide og privatchauffør kommer I på besøg i primitive og umådeligt gæstfrie små landsbysamfund og kommer også på et home stay.

Rejsen afsluttes i den stemningsfulde kolonitidsby Hoi An, hvor I kan slappe af ved stranden eller gå på opdagelse i de snævre gader fyldt med hyggelige restauranter og butikker. 

DONG VAN - På rejsen "Det ukendte Nordvietnam" besøger I markederne i Dong Van og Meo Vac. Markederne er både livliglige, farverige og folkelige, Check Point Travel

Tag på en magisk rundtur i det uturistede og autentiske Nordvietnam. Rejsen starter i Vietnams charmerende hovedstad, Hanoi, hvor I kan indsuge duftene fra de travle gadekøkkener, mærke historiens vingesus ved ”Litteraturens Tempel” og gå på opdagelse i det spændende gadeliv.

Fra Hanoi går turen nordpå mod de frodige dale i Ha Giang-provinsen. Her er rismarker så langt øjet rækker, og i landsbyerne summer markedspladserne af liv, når områdets forskellige landsbyfolk mødes for at handle.

Med engelsktalende lokalguider og privatchauffør kommer I på besøg i primitive og umådeligt gæstfrie små landsbysamfund i regionens spændende afkroge. I Ha Giang er to af nætterne med privat indkvartering hos en vietnamesisk familie. Her kommer du til at spise familiens lækre mad, og måske bliver du endda budt på den lokale risbrændevin.

Turen afsluttes i den stemningsfulde kolonitidsby Hoi An, hvor I kan slappe af ved stranden eller gå på opdagelse i de snævre gader fyldt med hyggelige restauranter og butikker. 

shutterstock_128096717 HANOI, VIETNAM - FEBRUARY 3 Unidentified vendor at the small market on February 3, 2013 in Hanoi, Vietnam..jpg

I ankommer til Vietnams charmerende hovedstad, Hanoi, hvor repræsentanter fra vores lokale agent venter på at transportere jer til jeres centralt beliggende hotel. Så snart check-in er overstået, kan vi anbefale at finde en af de hyggelige restauranter i Hanois gamle bydel og nyde en portion af den lokale specialitet Pho, nudelsuppe, på et af de små hyggelige gadekøkkener. For nogle vil det være en introduktion til det velsmagende og varierede vietnamesiske køkken, der gerne byder på et udvalg af svinekød, oksekød, kylling, frugt og grønt.

PARKLIV I HANOI - I byens parker og omkring søerne er der liv fra morgen til aften, Check Point Travel

Efter morgenmaden er det tid at tage hul på en hel dag i det centrale Hanoi. Det vil være et møde med byens spændende historie, der strækker sig fra kejsertiden over den franske periode og frem til det moderne Vietnam.

I er på egen hånd, men det kan absolut anbefales at kigge indenfor i citadellets nyåbnede afsnit, at tage et smut forbi Ho Chi Minhs mausoleum, hvis ikke han er til opdaterende make-over i Rusland, og efterfølgende se på nogle af Hanois mindre besøgte seværdigheder, eksempelvis kvarteret omkring den katolske kirke og Long Bien broen.

Få mere inspiration til andre oplevelser i Hanoi

 

I har en længere køretur foran jer i dag, men I kan se frem til både smukke landskaber og spændende stop undervejs mod afsidesliggende Ha Giang. Kort tid efter I har krydset den Røde Flod i nærheden af den legendariske Long Bien bro, begynder det at tynde ud i antallet af huse.

I overnatter i landsbyen Me hos en lokal familie. 

Når I står op næste morgen, er landsbyen allerede i fuldt sving med deres daglige gøremål. Børnene gør sig klar til at skulle i skole, mens forældrene forbereder sig på en dag i markerne.
Efter morgenmaden venter en spændende køretur til landsbyen Nam Dam. I et stille og roligt tempo kører I igennem det smukke landskab og har god tid til at nyde de mange indtryk undervejs. 

Læs mere om oplevelserne i Ha Giang. 

 

I dag venter en spektakulær køretur gennem nogle af Vietnams smukkeste og mest imponerende bjerglandskaber. Dette er samtidig en rejse dybt ind i Vietnams kulturelle mangfoldighed. Op og ned snor vejen sig gennem dette afsidesliggende område fyldt med små landsbyer. Mange steder er markerne udlagt på næsten lodrette bjergsider, og overalt omkring os ser vi Nordvietnams traditionelle minoritetsgrupper leve side om side. Det er interessant at opleve, hvordan de forskellige befolkningsgrupper adskiller sig fra hinanden både med hensyn til klædedragt og kultur.

Læs mere om det autentiske Vietnam, der venter jer denne dag. 

Sidst på eftermiddagen ankommer I via "Himlens Port" til Dong Van, hvor I indlogeres på et beskedent hotel for natten.

I dag er det søndag, og det betyder markedsdag i Dong Van. Allerede fra tidlig morgen er gaderne fyldte med en uendelig strøm af mennesker. Med lidt held oplever I kvindernes flotteste, farverige dragter samt mænd i sorte klæder. 
Alle kommer de slæbende på alskens grøntsager og frugter, røgelsespinde, hjemmelavet papir med mere i deres allestedsnærværende flettede kurve. Andre har taget grise, fjerkræ og måske endda hundehvalpe med på markedet.

Læs mere om de forskellige markeder i Ha Giang.

I overnatter på et beskedent hotel i Meo Vac.

shutterstock_706458283.jpg

I fortsætter til andre små landsbyer, og møder blandt andet de etniske grupper Zao Ao Dai, Nung og Giay, der vil fortælle om deres kultur og historie.
Små gåture til nogle af landsbyerne, der alle har deres individuelle arkitektoniske stilarter og særlige kendetegn, som eksempelvis Dao Lanten-folket, der har deres kister stående klar på husets svalegang - "så er de tilpassede og parate", siger de. Først på eftermiddagen er I fremme ved jeres hotel i Ha Giang, og har mulighed for at gå på opdagelse i ”storbyen”.

Hoi An.JPG

Omgivelserne skifter karakter, bjergene afløses af små klippeformationer og sirligt arrangerede temarker erstatter majsmarkerne. Smålandsbyerne erstattes af mindre byer, hvor de traditionelle huse er udskiftet med typiske smalle murstenskasser. I får et sidste indtryk af livet i Nord, inden I over middag når frem til lufthavnen Hanoi for at flyve til Da Nang i det centrale Vietnam. Herfra er der ca. en halv times kørsel til hotellet i den charmerende by, Hoi An, der bugner af små hyggelige restauranter indrettet i byens små gule huse.

Står I tidligt op, anbefaler vi, at I besøger fiskemarkedet i Hoi An, hvor nattens fangst bliver solgt til højestbydende. Det er et farverigt spektakel med alverdens fisk, rejer, krabber og muslinger samt nogle ivrige fiskerkoner, der råber i munden på hinanden. Efterfølgende passer det med, at morgenbuffeten står klar på hotellet.

Start ellers opholdet i Hoi An med en spændende byvandring i den UNESCO-fredede gamle bydel, hvor det er nemt at hyre en lokalguide til at fortælle historien om dengang, Hoi An var en af Sydøstasiens vigtigste handelsbyer på lige fod med Macau og Penang. Dengang handelsmænd fra Europa og Asien mødtes her for at handle med porcelæn, krydderier, medicin, perler og ikke mindst silke. I dag fremstår Hoi An som en velbevaret handelsby fra kolonitidens Vietnam med atmosfærefyldte og bilfri gader, små hyggelige caféer og butikker indrettet i de fredede bygninger, så der er noget om snakken, når vietnameserne taler om Hoi An som Vietnams smukkeste by. I har mulighed for at besøge nogle af de gamle handelshuse, kigge indenfor i de familiedrevne templer, og er der tid til det, kan I også prøve kræfter med at lave nogle af de traditionelle silkelanterner, byen er kendt for eller besøge en af de mange silkefabrikker med mulighed for at få skræddersyet en kjole eller jakkesæt på rekordtid.

I har fire hele dage til at udforske Hoi An og omegn, og trænger I til en pause væk fra byen, ligger Hoi An kun 5-10 minutters kørsel fra den fremragende Cua Dai-strand med hvidt sand og palmer, så langt øjet rækker. Det er også muligt at komme på en kombineret snorkel- og kultursejlads til de beboede Cham-øer ud for kysten. Eller hvad med en halvdags kokkeskole, hvor I lærer de grundlæggende teknikker i det vietnamesiske køkken - eksempelvis at lave forårsruller.

Der er mulighed for at gøre de sidste indkøb i nogle af Hoi Ans små spændende butikker, inden I efter frokosten kører til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen.

Næste dag ankommer I til Københavns lufthavn.

Find den bedste pris

Find datoer og priser på din rejse her og bestil online.

Vælg antal rejsende

Få vist din pris. Klik her og tilpas antal rejsende og tilføj flere værelser.

Tilpas antal værelser

Vælg lufthavn

Vælg afrejsemåned

Vælg afrejsedato

Sender oplysninger...
Der skete en fejl under behandlingen af din ordre.

Du kan prøve igen, eller eventuelt sende os en forespørgsel på vores formular

Kontakt os her

Udfyld dine personlige info

Udfyld venligst, og du vil efterfølgende modtage tilbuddet direkte i din indbakke.

Sådan!

Vi har sendt et tilbud til dig.
Du finder det i din indbakke ganske snart.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Hanoi/Saigon - København inkl. måltider, drikkevarer og bagage
 • Indenrigsfly Hanoi - Da Nang
 • Indenrigsfly Da Nang - Saigon
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi Lufthavn til hotel i Hanoi
 • 2 nætter i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter *** (eller tilsvarende) i Standard Room incl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hanoi til Ha Giang
 • 6 dage / 5 nætter rundtur i Ha Giang inkl. privatchauffør, engelsktalende lokalguide, alle måltider og udflugter (2 overnatninger i private hytter, 3 overnatninger på enkle hoteller)
 • Privat transport fra Ha Giang til Hanoi Lufthavn
 • Privat transport fra Da Nang Lufthavn til hotel i Hoi An
 • 5 nætter i Hoi An på Hoi An Ancient House Resort & Spa **** (eller tilsvarende) i Standard Room incl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel i Hoi An til Da Nang Lufthavn
 • Udflugter:
 • Heldags byrundtur i Hanoi - Litteraturens tempel, Ho Chi Minhs mausoleum mm. med engelsktalende lokalguide

Prisen inkluderer ikke

 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Meals beyond the mentioned
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden (kr. 195 pr. pers.)

Afrejse

Hjemrejse

Bagage

Der kan medbringes 30 kg. indskrevet bagage og 1 stk. håndbagage.

Visum

Det er ikke nødvendigt med turistvisum på denne rejse. Husk at jeres pas skal være gyldige i 6 måneder efter udrejse af Vietnam.

Rejsepapirer

Ca. 10 dage inden afrejse fremsender vi jeres afrejsepapirer med præcise mødetider- og steder.

Få hjælp til rejsen

Spørg vores Vietnam eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdage 9-17)

Book et telefonmøde

De næste skridt

1
Du klikker
på "bestil rejsen her”.
2
Vi reserverer plads på fly og hoteller.
3
Vi sender bekræftelse
og faktura pr. email.
4
Du betaler og rejsen
anses for endeligt bestilt.
5
Du får dokumenter
og al nødvendig info
om rejsen.
6
Du tager ud og oplever verden med Check Point Travel.
Vi sætter pris på din rejse

Vi kan desværre ikke vise priser på alle datoer, men vi beregner gerne en pris til dig. Er du interesseret i rejsen, og vil du gerne vide, hvad den koster? Så udfyld venligst felterne nedenfor. Vi kvitterer med en eksakt pris på jeres rejse. Helt uforpligtende, naturligvis.

Redigér din søgning

Har du en baby med, skal du regne med et tillæg på kr. 1.500. Husk at oplyse os om, at du har en baby med på rejsen. Det kan du gøre senere i bestillingsforløbet. Anfør venligst babyens fulde navn og fødselsdato.

Læs mere

Prisgaranti

Kan du købe rejsen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig yderligere 250 kroner i rabat pr. person.

Læs mere

Fortrydelsesret

Bestiller du online kan du fortryde dit køb indenfor 48 timer - ganske enkelt.

Læs mere
HOI AN - Fiskere trækker net ind på floden i Hoi An, Check Point Travel
DONG VAN - På rejsen "Det ukendte Nordvietnam" besøger I markederne i Dong Van og Meo Vac. Markederne er både livliglige, farverige og folkelige, Check Point Travel
Fandt du ikke, hvad du ledte efter?
Så ring endelig på +45 86 13 77 44 eller send en forespørgsel til os